Droog getrainde man buikspieren borstspieren met gewichten

Hoe kun je binnen een aantal weken droog trainen?

Droog getrainde man met buikspieren

Ben je tevreden over je lichaam (of juist niet), maar vind je dat het allemaal wel wat strakker kan? Dan kun je het droog trainen protocol voor mannen volgen om al snel je buikspieren beter zichtbaar te maken.

In het Droog Trainen Protocol kom je alles te weten over de juiste voeding in combinatie met het trainen om zo het vetverbrandingsproces snel op gang te brengen.

In het ebook wordt ook in Jip en Janneke taal uitgelegd hoe je doormiddel van eenvoudige berekeningen je vooruitgang kunt bijhouden.

Optimaal krachttrainen

Het droog trainen protocol helpt je om je lichaam steeds weer te blijven prikkelen. Hoe dan? Door je op de juiste manier in te spannen en door dus effectief gebruik te maken van je krachten. Op deze manier til je je lichaam letterlijk snel naar een hoger niveau.

Het is belangrijk dat je niet gelijk maximaal gaat beginnen. Wanneer je gelijk extreem zwaar gaat trainen, is de kans op blessures ook veel hoger.

Daarom levert het je in het begin meer op om met kleinere gewichten te beginnen of met simpele en korte oefeningen om je buikspieren aan het werk te zetten.

Ben je wat verder gevorderd en wil je echt optimaal gaan krachttrainen, dan kunnen compound oefeningen daarbij niet ontbreken. Meer daarover lees je in het artikel ‘Wat zijn compound oefeningen?’.

Droog Trainen Academie

Het ebook Droog trainen protocol voor mannen is gemaakt door de Droog Trainen Academie. Ex-marinier Henry van Es en zijn collega Rinus zijn de coaches van de Droog Trainen Academie.

Als er mensen zijn die weten hoe ze optimaal kunnen presteren door te letten op de juiste voeding in combinatie met trainen, dan zijn het wel mariniers.

De Droog Trainen Academie is een begrip geworden in de sportwereld en de gezondheidswereld. Op Facebook heeft de Droog Trainen Academie inmiddels meer dan 53.000 volgers.

Inmiddels heeft het Droog Trainen Protocol honderden mannen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam.

Bij het Droog Trainen Protocol draait het maar om één ding en dat is gaan voor het beste resultaat van de klant. Het doel van deze website is dan ook om gemotiveerde mannen zoals jij kennis te geven en te helpen om krachttraining, voeding en levensstijl naar een hoger niveau te brengen.

Is het Droog Trainen Protocol wel voor mij bedoeld?

Als je een man bent en je bent deze blog aan het lezen, dan is het Droog Trainen Protocol zeker voor jou bedoeld. Het Droog Trainen Protocol is bedoeld voor mensen die zich in korte tijd fitter willen gaan voelen.

Wil je gaan beginnen onthoud dan één ding: je gaat alleen succes boeken als je er voor de volle 100% voor gaat! Daarbij maakt het niet uit of je al ervaring hebt met het ontwikkelen van een fittere levensstijl of dat je aan het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven bent aangekomen.

Het maakt niet uit hoe mislukt en verloren jij je nu voelt. Misschien heb je voor je eigen idee al veel vaker geprobeerd een fittere levensstijl te ontwikkelen maar heb je hierin steeds gefaald.

Laat me je dit zeggen: Je hoeft geen superman te zijn om jouw droomlichaam te bouwen. Jij kan zelf 100% het lichaam van je dromen creëren. Hoe gespierd, strak, sterk of droog je ook maar wilt worden.

Gegarandeerd succes

Nadat Henry en Rinus jarenlang hadden geïnvesteerd in opleidingen, seminars, boeken en trainingen kwamen ze er achter dat er geen ‘gouden’ formule is. Hun focus lag jarenlang verkeerd.

Henry en Rinus waren vooral bezig met supplementen, hoe vaak ze moesten eten, wanneer ze moesten eten en nog veel andere zaken die ook niet de gewenste resultaten opleverden.

Ze waren vooral bezig met details en niet met zaken die zichtbaar resultaat gaven.

Sinds Henry en Rinus weten waar het echt om draait behalen ze zowel voor zichzelf alsook voor de klanten verbluffende resultaten.

Nu heb ik één opdracht voor jou: stop direct met het verspillen van je tijd, energie en geld aan zaken die er niet of nauwelijks toe doen, maar ga de juiste dingen doen. De zaken die er echt toe doen liggen meer voor de hand dan wat je nu waarschijnlijk denkt. Deze zaken worden je geleerd in het Droog Trainen Protocol. De resultaten zeggen genoeg…

Mannen met buikspieren door het droog trainen protocol

Over het ebook

Wanneer je de eerste stap in de juiste richting hebt gezet door het Droog Trainen Protocol aan te schaffen is het van belang dat je goed de tijd neemt om alle informatie op je in te laten werken. Zie het ebook als de blueprint of als de bouwtekening om jouw droomlichaam te bouwen.

Het ebook bestaat uit 70 pagina’s en leert je vooral hoe je op de meest simpele manier een voedingsschema op kunt stellen, maar dan gepersonaliseerd voor jou. 

Ook leer je in dit boek de meeste effectieve manier om zo snel mogelijk overtollig vet of overtollige kilo’s kwijt te raken. 

En verder is het Droog Trainen Protocol de ideale manier om beter te leren trainen en zo fitter en sterker te worden dan je ooit had durven dromen.

Alle praktische informatie die je kunt gebruiken om effectief te trainen en hoe je het beste met je voeding bezig kunt zijn staat in dit boek.

Je leert hoe je lichaam werkt en in elkaar zit, zodat je ook gaat begrijpen hoe je op de meeste efficiënte manier de maximale vetverbranding in werking kunt zetten.

Door het ebook op jouw eigen lichaam toe te passen leer je voor jouw lichaam hoe je de benodigde calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten moet berekenen.

Je leert hoe je ook hierbij effectief cardiotraining kunt inzetten.

Vind jij het lastig om gemotiveerd te blijven of ben je snel afgeleid?

In het Droog Trainen Protocol geven de coaches je een aantal handvaten en tips om de optimale focus te behouden en gemotiveerd te blijven.

Motiverende tekst: do not give up

Bespaar gelijk veel geld

Wanneer je vandaag nog aan de slag gaat met het Droog Trainen Protocol krijg je het volgende:

Onderdeel 1. Letten op je voeding voor vetverlies (ter waarde van €47,-)

Als je vet wilt gaan verliezen is letten op je voeding van groot belang. Veel mannen lukt het niet om vet te verliezen om dat ze zich vergeten te focussen op de basis die voor 90% het resultaat geeft.

De juiste inzichten zijn de sleutel naar het succes. In het ebook vind je een voedingsschema wat is afgestemd op jouw lichaam en op jouw behoeftes. Je mag alles blijven eten wat je lekker vind en je gaat toch resultaat bereiken. Dat is waar dit onderdeel en deze methode om draaien.

In het ebook wordt stap voor stap uitgelegd hoe je effectief vet kunt verliezen.

Onderdeel 2. krachttraining en cardio (ter waarde van €47,-)

Naast het letten op de je voeding is het ook van belang om voldoende te bewegen. Hierbij is de juiste balans van belang. In je dagelijkse leven is het van belang om continu bezig te zijn met het vinden van de juiste balans tussen cardio, krachttraining en bewegen. Wanneer je namelijk teveel cardio uitoefent of op een verkeerde manier met krachttraining bezig bent, breek je je spieren af.

In dit ebook lees je dan ook alles over wat je vooral WEL, maar ook wat je voor NIET moet doen tijdens krachttraining. In dit onderdeel leer je hoe je op een juiste manier met krachttraining bezig kunt zijn en tegelijkertijd snel vet kunt kwijtraken.

De focus hierbij ligt op het behouden en verder opbouwen van je spieren. Ook lees je in dit onderdeel hoe je middels cardio het vetverbrandingsproces op gang kunt brengen en behouden.

Onderdeel 3: Progressie meten en het plan bijstellen (ter waarde van €27,-)

Natuurlijk wil je graag weten of dat wat je doet ook de gewenste resultaten oplevert. Het is niet slim om op ondoordachte wijze te werk te gaan in de hoop dat dit je resultaten gaat opleveren.

In dit onderdeel wordt stap voor stap en van week tot week uitgelegd hoe je het beste verschillende data kunt verzamelen om te weten of je op de goede weg zit.

Ook wordt je in dit onderdeel uitgelegd wat je kunt doen wanneer het vetverbrandingsproces niet gaat zoals jij je dat had voorgesteld of had gehoopt.

Bonussen

Bonus 1. Handige Macrocalculator (ter waarde van €37,-)

Door gebruik te maken van deze macronutriënten calculator kun je op een eenvoudige manier berekenen welke hoeveelheid calorieën jouw lichaam nodig is.

Verder berekent de calculator voor jou in welke verhoudingen jij je macronutriënten vetten, koolhydraten en proteïne moet eten. In de gratis app die je er bij krijgt wordt je uitgelegd hoe jij je eigen voedingsplan kunt instellen.

Daarnaast wordt je precies uitgelegd hoe je eigen voedingsschema kunt samenstellen.

Bonus 2. Trainingsschema voor in de sportschool en thuis (ter waarde van €37,-)

Wanneer je het ebook aanschaft, ontvang je ook gratis het bijbehorende trainingsschema voor in de sportschool (of voor thuis). In dit schema worden 3 fasen behandeld waar bij je lichaam in iedere fase een stapje verder wordt getraind.

In dit onderdeel is alles voorgekauwd. Je krijgt informatie over trainingssplit, verschillende oefeningen, het volume, de frequentie, de intensiteit, hoeveel rust je moet nemen enzovoorts.

Er is maar één ding wat je zelf moet doen… Breng je lichaam in beweging, ga bezig met het protocol en ga keihard trainen!

Naast het trainingsschema voor in de sportschool is er ook een trainingsschema ontwikkeld voor als je liever thuis sport. Dit trainingsschema is gebaseerd op lichaamsgewicht, wat inhoud dat je verder niets extra’s nodig hebt.

Maar mocht je toch liever trainen met dumbells of andere hulpmiddelen? Kijk dan naar de Top 5 sportartikelen voor thuis!

Hoe jij vanaf vandaag al droger kunt worden door effectief je buikspieren te trainen

je heb nu gelezen hoe je door het Droog Trainen Protocol gemakkelijk kunt droog trainen

In het ebook ‘Droog Trainen Protocol’ voor mannen, laten Henry en Rinus je stap voor stap zien hoe je binnen korte tijd effectief je vetpercentage om laag kunt brengen om zo je buikspieren snel beter zichtbaar te maken.

Dit is by far het meest eenvoudige protocol wat je op het internet tegen zult komen.

Klik op de knop hieronder om naar het ebook van Henry en Rinus te gaan.

B-Sportif
B-Sportif

Welkom bij B-Sportif! Hier deel ik mijn passie voor sport, krachttraining en effectieve workouts. Ontdek inzichten over optimale sportprestaties, nuttige sportoefeningen en voedingsadvies om jouw doelen te bereiken. Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde atleet, B-Sportif is jouw gids voor een actieve levensstijl. Samen gaan we de uitdaging aan en tillen we jouw sportieve ervaring naar een hoger niveau. Ready to elevate your game? Let's get B-Sportif! 💪🏋️‍♂️ #BSportif #SportLifestyle

Artikelen: 149