Droog Trainen Protocol Vrouwen review [Persoonlijke ervaring]

Vrouwen leren in het Droog Trainen Protocol voor vrouwen binnen 8 tot 16 weken het lichaam kurkdroog te trainen. Een strak lichaam waar de vetrollen niet meer de hoofdrol spelen. Droog trainen komt in het kort neer op het creëren van een calorietekort. Doordat je tegelijkertijd je spiermassa in stand houdt, zorgt dit ervoor dat vet verdwijnt en spier blijft.

Het resultaat? Een strak en afgetraind lichaam. Volgens het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is dit resultaat binnen 8 tot 16 weken bij veel mensen haalbaar. Daar moet wel bij worden gezegd dat het een intensieve periode is waarbij je voedingspatroon behoorlijk wordt omgegooid.

Om je een goed idee van dit protocol te geven, hebben we een Droog Trainen Protocol Vrouwen review geschreven. Door Laura, onze vrouwelijke redactrice, het protocol te laten doorlopen kunnen we je vanuit een realistisch oogpunt meenemen langs het protocol. Daarnaast delen we ook de ervaringen van andere deelnemers.

Benieuwd wat je met het Droog Trainen Protocol voor vrouwen kunt bereiken? Lees dan snel verder!

Dit is hoe mijn Droog Trainen Protocol Vrouwen review opgebouwd is

Ik, Laura, ben als onderdeel van B-Sportif uitgekozen om het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen te volgen. Waarom? Omdat dit protocol zich specifiek op vrouwen richt en je er vrij weinig aan hebt als een man je over een protocol voor vrouwen vertelt ;-). (Lees hier de Droog Trainen Protocol voor Mannen review).

5 maanden geleden ben ik met het Droog Trainen Protocol, speciaal voor vrouwen, gestart. Mijn startgewicht was 82 kilogram met een vetpercentage van 19 procent. Genoeg vet om te verliezen dus. Voor iemand die regelmatig sport was er een degelijke spiermassa aanwezig (ik hardloop veel). Neem dit dus mee als je mijn review en ervaring met het protocol leest.

Henry en Rinus

Dit zijn de mannen die je leren droog trainen

Ik heb nog nooit zo’n Rotterdams stel ontmoet als Henry en Rinus. Deze enthousiaste en overtuigende trainers heb ik de afgelopen maanden vaak mogen spreken. Als onderdeel van hun eigen Droog Trainen Protocol voor Vrouwen, kun je tijdens en na het doorlopen van het protocol je vragen stellen.

Samen zijn ze de drijvende kracht achter de Droog Trainen Academie. Een academie die jaren geleden al begon in het persoonlijk begeleiden van mensen op het gebied van droog trainen. Door de jaren heen hebben Henry en Rinus hun Droog Trainen Academie steeds verder uitgebreid. Eerst voor mannen en later ook voor vrouwen.

Dat tot het punt dat ze weken achtereenvolgend volgeboekt waren. Met pijn in het hart moest er steeds vaker tegen aspirant ‘leden’ nee worden verkocht. Dat was dan ook de reden om rond het jaar 2015 ervoor te kiezen de trainingen naar het internet te brengen. Een gedurfde keuze voor een academie die tot kort daarvoor altijd offline te vinden was.

Met online cursussen en ebooks was het eindelijk mogelijk om iedereen te leren droog trainen die daar geïnteresseerd in was. Een keuze waar Henry en Rinus elkaar tot op de dag van vandaag elkaar waarschijnlijk dankbaar voor zullen zijn. Volgens de laatste cijfers hebben duizenden mensen namelijk al het lichaam droog getraind met het Droog Trainen Protocol voor vrouwen en mannen.

Niets is zo belangrijk als jouw motivatie

Een van de rode lijnen die door het Droog Trainen Protocol voor vrouwen loopt, is het belang van doorzettingsvermogen. Zonder voldoende doorzettingsvermogen is het niet mogelijk om de beoogde resultaten te halen. Henry en Rinus geven in het protocol veelvuldig aan dat innerlijke wilskracht om het maximale resultaat te behalen onmisbaar is.

Ieder advies en schema dat in het Droog Trainen Protocol voor vrouwen aan bod komt, geeft alleen het gewenste resultaat als je er volledig voor gaat. En gelukkig geven Henry en Rinus veelvuldig aan waarom dat zo belangrijk is.

De meeste deelnemers zullen de eerste weken weinig resultaat zien. Dat komt omdat het lichaam nog de fysieke verandering moet ondergaan. Binnen het lichaam is het proces namelijk al enige tijd bezig. Dit is meteen ook het moment dat de meeste deelnemers foutjes beginnen te maken. Doordat ze het gevoel hebben dat het te langzaam gaat of dat het resultaat nog niet voldoende is, wordt er van de schema’s afgeweken. En dat willen Henry en Rinus juist voorkomen.

Voordat je aan het Droog Trainen Protocol voor vrouwen begint, vragen Henry en Rinus daarom één vraag aan je. Een vraag die ik ook meteen zag toen ik voor het eerst het boek gedownload had. Ben je écht klaar om vet te verliezen? Het lichaam droog te trainen? Dan is dit het juiste moment om met het protocol aan de slag te gaan. Als je nog niet de volledige overtuiging hebt om het protocol te volgen, moet je volgens Henry en Rinus eerst de tijd nemen deze overtuiging te creëren.

Dit is wat je in het Droog Trainen Protocol voor vrouwen leert

Krachttraining en voeding staan in het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen centraal. Op een gestructureerde manier met schema’s en rekensteuntjes kun je met het protocol effectief een strak lichaam trainen. Volgens Henry en Rinus behalen de meeste mensen de beoogde resultaten niet omdat ze niet effectief trainen. Doordat er geen duidelijke structuur aanwezig is, doen ze maar wat in de hoop dat het helpt. Dat terwijl je aanzienlijk sneller je doelen kunt bereiken als je precies weet wat je wanneer moet doen.

In het Droog Trainen Protocol voor vrouwen wordt er alles aan gedaan om de structuur van een topsporter in je leven te brengen. Alles wat je eet en hoe je beweegt, krijgt structuur door de lessen van Henry en Rinus.

Een van de grote verschillen tussen het DTP (Droog Trainen Protocol) voor vrouwen en de honderden soortgelijke ‘diëten’ die je kunt volgen, is dat je leert om je progressie te meten. Veel diëten doen er alles aan om je zo snel mogelijk het idee te geven dat je afvalt. Ook al is het misschien niet zo. Bij de aanschaf van de Droog Trainen Protocol krijg je een ebook meegeleverd waarin je leert hoe jij je eigen progressie kunt meten. Hierdoor weet je precies wat het resultaat van al je inspanningen is geweest.

 

 

Het grootste voordeel van het Droog Trainen Protocol

Als je goed hebt opgelet, weet je misschien al wat naar mijn mening het grootste voordeel van deelname aan het Droog Trainen Protocol is. Dat is de groepscoaching voor vrouwen. Binnen een grote groep werk je constant aan het realiseren van je droomlichaam. Dag en nacht kun je in de social media groep terecht met je vragen en kun je jouw resultaten delen. Zit het even een keer niet mee? Dan kun je in de groep terecht voor een peptalk. Van Rinus en Henry of een van de vele mededeelnemers. Dit zorgt ervoor dat je veel gemotiveerder bent om door te pakken. Zelfs als het een keertje even allemaal niet mee zit.

De inhoud van de Droog Trainen Protocol voor vrouwen

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen bestaat uit twee kernonderdelen, dit zijn de ebooks ‘Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies’ en ‘Hoe om te gaan met krachttraining en cardio’. Samen vormen deze twee onderdelen de basis van de kennis die nodig is om je lichaam de komende tijd te transformeren.

In het eerste deel waar voeding centraal staat, gaan Henry en Rinus uitgebreid in op de rol van voeding bij het verliezen van vet. Het eerder besproken probleem dat het veel vrouwen niet lukt om vet te verliezen doordat een effectieve structuur ontbreekt, kom hier meteen uitgebreid aan bod. Door direct te beginnen met het voedingsplan (de structuur), krijgt je al vroeg een idee hoe het protocol je gaat helpen om als vrouw vet te verliezen.

Je kunt tijdens het volgen van het protocol niet om de Macrocalculator heen. Deze calculator helpt je met het leggen van de basis van je voedingsplan. Met de gratis meegeleverde Excelsheet reken je uit welke waardes bij je strategie horen. Doordat je weet welke macronutriënten bij welk eten horen, kun je eindelijk bepalen welk eten je wanneer moet consumeren. Je krijgt een uitgebreide uitleg van hoe de calculator werkt en hoe je de calculator in de praktijk gebruikt om jezelf van de juiste voeding te voorzien.

In het tweede deel staat beweging centraal. Waar in het protocol voor mannen de nadruk ligt op krachttraining, speelt bij de vrouwen cardio samen met krachttraining de hoofdrol. Dit komt doordat cardio volgens Henry en Rinus bij vrouwen extra kan bijdragen aan het behalen van het gewenste resultaat. Voor vrouwen moet de perfecte balans tussen krachttraining en cardio worden bereikt. Dit kan volgens de leraren alleen door op een rustige manier met trainen te beginnen en dit stapsgewijs op te bouwen.

Zoals je ondertussen weet, is het doel van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen om vet te verliezen en de spiermassa uit te bouwen of minstens gelijk te houden. In het tweede boekje over bewegen, leer je nadrukkelijk hoe trainingsschema’s hier aan bijdragen. Overigens is het niet erg als je nog nooit krachttraining hebt gedaan. De meeste vrouwen die het Droog Trainen Protocol volgen, hebben weinig tot geen ervaring met krachttraining volgens Rinus. In de ebooks leer je hoe je hiermee kunt beginnen en waar je zoal op moet letten.

Let op: het is onduidelijk hoelang deze bonussen nog gratis bij het protocol meegeleverd worden. Controleer hier of de bonussen nog steeds inbegrepen zijn. 

Download het Droog Trainen Protocol in pdf [voor vrouwen]

Ben jij er helemaal klaar voor om al het overtollig vet weg te trainen? Wil jij in een strak en afgetraind lichaam over strand kunnen lopen? Dan is het tijd om het Droog Trainen Protocol voor vrouwen te downloaden. Dit protocol bestaat uit twee pdf’s waarvan de een zich richt op voeding en de ander beweging (krachttraining). Je kunt de pdf’s op de volgende manier downloaden:

  1. Ga naar deze pagina
  2. Vul de gegevens in en schaf het protocol aan
  3. Je ontvangt via het in stap 2 ingevulde e-mailadres je inloggegevens
  4. Gebruik deze gegevens op om de inlogpagina in te loggen
  5. Daar kun je het protocol in pdf eenvoudig downloaden en op je computer, tablet of smartphone bekijken

Wat zijn de ervaringen van andere vrouwen met het Droog Trainen Protocol?

Het is zonder twijfel leerzaam om te ontdekken wat mijn persoonlijke ervaring met het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is. Er zijn echter duizenden vrouwen die mij zijn voorgegaan. Sommige zijn alweer jaren verder en kunnen daarom een beter beeld geven van het lange termijn resultaat.

Ook heeft iedere vrouw een ander vertrekpunt als aan het Droog Trainen Protocol voor vrouwen begonnen wordt. De een hoeft maar weinig vet te verbranden om het lichaam droog te trainen. De ander heeft een hoog vetpercentage en begint na vier maanden de eerste lichte resultaten te zien.

Ik heb daarom op het internet verschillende Droog Trainen Protocol ervaringen van vrouwen opgezocht. De interessantste first-person ervaringen heb ik op een rij gezet.

Toen ik besloot om het DTP voor vrouwen te volgen, was ik er zeker van dat het alle kanten op kon gaan. Ik heb al aardig wat diëten in mijn leven geprobeerd en ik moet eerlijk toegeven: ik haak meestal vroeg af. Dit komt deels doordat ik misschien wat weinig zelfvertrouwen heb. Een bekend probleem waar Henry en Rinus het in hun protocol al vroeg over hebben. Na meerdere maanden het protocol gevolgd te hebben, kan ik met trots vertellen dat ik heb mogen meemaken wat droog trainen met het lichaam doet. Mijn lichaam mag dan nog wel lang niet strak zijn (ben 10 kilo afgevallen maar kwam van 90kg), ik ben goed op weg. De komende maanden ga ik laten zien waar ik toe in staat ben!

Tanja uit Tilburg

Ken je dat gevoel dat je krijgt als je iemand ontmoet waarvan je weet dat ze je kunnen helpen om verder te komen? Dat is precies het gevoel dat ik bij Henry en Rinus had. De eerste keer dat ik een video van ze voorbij zag komen, wist ik dat dit het was. Enkele dagen nadat ik het Droog Trainen Protocol (voor vrouwen) gekocht had, ging ik er mee aan de slag. Ik gok dat ik nu zo’n 2.5 maand bezig ben. Al meerdere keren is mij gevraagd of ik afgevallen ben. Nou, ik kan je dus vertellen dat dat nog nooit voorgekomen is. Ik ga als een raket door!

Veronique uit Rijsoord

Die ene video die ik van Henry op Youtube tegenkwam, heeft ervoor gezorgd dat ik voor het eerst in mijn leven echt zelfverzekerd over het strand kan lopen. Tot een jaar geleden was ik zeker 20 kilo te zwaar met een vetpercentage dat volgens de huisarts veel te hoog was. Ik ben daarom op zoek gegaan naar technieken om zoveel mogelijk vet te verliezen zonder dat dit voor een iel lichaam zou zorgen. Ik ben er namelijk wel trots op dat ik een aardig sterke vrouw voor mijn leeftijd ben. Mijn ervaring? Ik kan je alleen maar vertellen dat doorzettingskracht en wat goede schema’s het verschil kunnen maken. Het enige wat telt, is dat je doorgaat waar anderen stoppen.

Margot uit Vlaardingen

Zoals je kunt zien beleeft iedereen het protocol op een andere manier. Wat overeenkomt, is de enorme doorzettingskracht van deze vrouwen. Het begin wordt door vrijwel iedereen als zwaar ervaren. Gelukkig laat iedere ervaring zien dat het de energie dik waard is geweest.

Kunnen mannen ook met dit protocol trainen?

Als je de Droog Trainen Protocol voor vrouwen review compleet hebt gelezen, weet je waarschijnlijk al het antwoord op deze vraag. Nee en ja. Dit protocol is specifiek door de Droog Trainen Academie voor vrouwen ontwikkeld.

Om als vrouw vet te verbranden en spiermassa op te bouwen, dien je een ander pad af te leggen als man. Dit komt omdat het vrouwelijk lichaam andere voeding en beweging nodig heeft dan het mannelijk lichaam. Je komt in het Droog Trainen Protocol voor vrouwen heel wat andere adviezen en schema’s tegen dan in de mannelijke variant.

Want inderdaad, als je als man je lichaam droog wilt trainen is daar het Droog Trainen Protocol voor mannen voor. Dit protocol stort zich volledig op alles wat je als man moet doen om je lichaam kurkdroog te trainen.

Wacht niet langer dan nodig is

Iets wat ik in korte tijd in de Droog Trainen Academie community heb geleerd, is dat je beter nu dan later kunt beginnen. Veel vrouwen die het Droog Trainen Protocol gevolgd hebben, geven aan dat ze het liefst veel eerder begonnen waren. Dit omdat je binnen korte tijd al resultaat ziet en dat als motivatie kunt gebruiken. Dat terwijl ze juist bij veel andere diëten ervaren hebben dat gebrek aan motivatie een struikelblok is.

Momenteel krijg je bij deelname aan het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen tot wel € 250 aan bonussen. Dat terwijl je slechts € 47 betaalt om de boekjes in je bezit te krijgen. Hoelang deze kortingsactie duurt is onbekend.

Wil je ontdekken welke bonussen je momenteel cadeau krijgt? Of meer te weten komen over hét populairste droog trainen protocol voor vrouwen? Dan kun je er op deze pagina meer over te weten komen!

B-Sportif
B-Sportif

Welkom bij B-Sportif! Hier deel ik mijn passie voor sport, krachttraining en effectieve workouts. Ontdek inzichten over optimale sportprestaties, nuttige sportoefeningen en voedingsadvies om jouw doelen te bereiken. Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde atleet, B-Sportif is jouw gids voor een actieve levensstijl. Samen gaan we de uitdaging aan en tillen we jouw sportieve ervaring naar een hoger niveau. Ready to elevate your game? Let's get B-Sportif! 💪🏋️‍♂️ #BSportif #SportLifestyle

Artikelen: 149